Jantje Beton collecte 2021

3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts 1 keer per week buiten. En steeds meer kinderen kunnen niet naar een club of vereniging. Buitenspelen is belangrijk; juist in deze tijd! Scouting Greate Pier collecteert mee tijdens de Jantje Beton Collecte van 8 t/m 31 maart en spekt daarmee tegelijk de eigen clubkas. Dit jaar helaas niet langs de deuren, maar wel online! Help een uurtje mee en stuur onze collectepagina zo veel mogelijk door! Ouders, buren, opa's en oma's, vrienden en familie kunnen allemaal meehelpen.

Scan de QR code, of klik hier om te doneren!

Post collecte web

Nieuwsbrief - Vacatures en toekomstplannen

Heb jij de nieuwsbrief al gelezen? In het weekend van 06-02 is deze verzonden naar alle leden en hun ouders!
In deze editie vind je allerlei nieuwe vacatures, onze toekomstplannen en gave kansen voor vrijwilligers. Meer informatie over alle functies? Of uitgebreid de informatie nog eens doorlezen? Klik dan hier!

Corona update 15-12

Nederland is tot en met 19 januari in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken.
Scouting past dit keer niet binnen de smalle definitie die de overheid in deze lockdown aan sportactiviteiten heeft toegekend. Daarom zijn er vanaf dit moment géén fysieke opkomsten en is ons clubhuis gesloten.

Scoutinggroep Greate Pier volgt de richtlijnen van Scouting Nederland. Deze regels stellen dat ons clubhuis helemaal gesloten is. Dat betekent dat alle fysieke opkomsten per direct komen te vervallen, alle vergaderingen digitaal zullen plaatsvinden en dat het bootonderhoud stil komt te liggen tot na de lockdown. Scouting Nederland spant zich actief in om in overleg met de overheid Scouting zo snel als (veilig) mogelijk is, weer op te starten. Zoek de grenzen van de regels niet op, zodat we na 19 januari snel weer écht naar Scouting kunnen.

Omdat deze lockdown zo dicht op de kerstvakantie zit is het momenteel nog onzeker wat het effect op de geplande opkomsten is. Onze vrijwilligers kijken deze week naar de mogelijkheden voor digitale opkomsten. Houd je mail dus goed in de gaten, zodat je weet wat jouw speltak van plan is.

We hopen je snel weer fysiek op ons terrein te mogen ontvangen. Blijf tot die tijd veilig en gezond.

Namens het bestuur,
Scouting Greate Pier Sneek.

2020 12 15 corona Tekengebied 1 kopie 3

Sinterklaas helpt mee!

🎁Ook sinterklaas koopt dit jaar zijn cadeaus online. 🎁
En daarmee helpt hij onze scoutinggroep enorm! Dankzij Sponsorkliks krijgt Greate Pier bij elke bestelling gratis geld! 💰