logo dolfijnnen

Dag 3 Eusk 2023

De meeste dolfijnen waren al vroeg (6:55) wakker na een prima nacht. Na wat te hebben omgerommeld gingen we ontbijten en maakten ook direct ons lunchpakketje. De zaterdag was namelijk gereserveerd voor het kanoën! Het peddelen ging in de ene boot beter dan in de andere, maar na ruim een uur kwam iedereen toch op de plaats van bestemming: het zwemstrandje van de Potten.
Naast onze eigen gesmeerde broodjes werden er ook broodjes knakworst uitgedeeld. Ook werd daar het grote speurneuzenspel gespeeld: Er waren geurkaarten, stempels en tikkers bij dit renspel. Helaas was de wind zo krachtig dat terugkanoën geen optie was, dus we gingen lopend terug. Het voordeel was hierdoor wel dat de dolfijnen extra veel vrije tijd hadden om op het springkussen te gaan, te knutselen of Donald Duckjes te lezen.
Het eten was pasta met een augurk en een heel lekkere verrassing van cake, slagroom, vruchten, saus en spikkels! 
Toen de corvee gedaan was hoorden we eindelijk de ontknoping van het verhaal van Sherlock Holmes en de gestolen diamanten.
De avond sloten we af met een groot kampvuur met alle dolfijnen en welpen van heel EUSK. Op het kampvuur maakten we ook lekkere broodjes en bakten we marshmallows. 
Een heerlijke aflsuiting van een fijn kamp met prachtig weer, leuke deelnemers en te weinig slaap!