logo zeeverkenners

Herfstkamp

Herfstvakantie betekent voor de bootsen en kwartieren altijd kamp. Afgelopen weekend was het ook weer zo ver; het jaarlijkse bokwa kamp!

Zaterdag ochtend vroeg verzamelde iedereen op het clubhuis. Nadat de spullen waren ingepakt en de regenpakken waren aangetrokken kreeg de bokwa een aanwijzing voor de route. Doormiddel van meerdere aanwijzingen zouden ze dan op de slaapplaats aankomen. Via het centrum van Sneek, door IJlst en uiteindelijk de laatste aanwijzing in Bolsward. Onderweg kwamen ze een heleboel bruggen tegen. Bij sommige konden ze er makkelijk onderdoor, bij andere moesten ze toch wat meer moeite doen! Onderweg heeft het af en toe flink geregend, maar onze stoere zeeverkenners gingen gewoon door!

Toen de dektenten eenmaal stonden kreeg men toch wel honger. Verontwaardigd keken ze naar de Baukelien, waar ook geen avondeten stond! Toen vertelde de leiding dat iedereen mee mocht naar de pizzeria. Een super verassing natuurlijk! 
Al met al een koud en nat maar super gezellig en mooi herfstkamp. De bootsen en kwartieren wilden zelfs nog wel een 2e nachtje!

Lennart en Niek vonden het ook super gezellig en wensen jullie een fijne herfstvakantie! Tot de volgende opkomst op 4 november.