logo dolfijnnen

Dolfijnen | 7-11 jaar

De meiden en jongens van de dolfijnen doen veel (knutsel)activiteiten in en om het clubhuis. Ze doen natuurlijk spelletjes met water, wind, boten en nog veel meer leuke dingen die te maken hebben met waterscouting. Ook knutselen ze graag voor speciale momenten in het jaar, of ze organiseren een echte beauty salon om moeders te verwennen met moederdag. Stoere activiteiten zoals koken op een blikvuurtje en vlotten bouwen horen er ook bij.

De dolfijnen gaan ook vaak het water op. Als het mooi weer is gaan ze kanoën, bouwen ze een groot vlot, of ze zeilen helemaal naar het Sneekermeer. Zo ontdekken ze hoe de belangrijkste dingen op een zeilboot heten, hoe je het beste kunt roeien, en wat wrikken eigenlijk is.

Er is één keer per jaar een dolfijnenkamp van 3 nachten. Dat is in de mei-vakantie of gedurende het Pinksterweekend.

Opkomsttijd: Zaterdags 10.00 - 12.00 uur

Contactpersoon: