logo plusscouts

Plusscouts | vanaf 21 jaar

De Plusscouts zijn scouts die graag bij de groep willen blijven. Vaak zijn dit mensen die geen leiding zijn, maar wel actief binnen Greate Pier willen zijn. De Plusscouts hebben niet iedere week opkomst, maar gaan wel naar kampen, evenementen of andere activiteiten. Als ze wel een opkomst hebben gaan ze vaak zeilen, barbecue├źn of laten zich uitdagen in een van de scouting activiteiten.

Zin om een activiteit te organiseren met en/of voor de plusscouts?
Als lid van de plusscouts word je toegevoegd aan de groepsapp. In de groepsapp kun je vragen of er mensen zijn die zin hebben om met jou een activiteit te organiseren (bijvoorbeeld een barbecue als seizoensopening, of een middagje zeilen) of dat mensen eraan willen deelnemen. Is er interesse dan kun je je activiteit gaan plannen. Gemaakte kosten worden betaald door de deelnemers aan de betreffende activiteit.

De leeftijd van de Plusscouts varieert tussen 21 en (momenteel) bijna 70! Scouting is voor alle leeftijden, dus ook voor jou! Ben je actief, houd je van gezelligheid en buitenleven? En wil je wel eens weten wat dat scouting nou eigenlijk is?

Twijfel niet en neem contact met ons op!

Contactpersoon:
Annette Blokdijk
06-46586191
Plusscouts@scoutingsneek.nl

Inschrijfformulier plusscouts
Machtigingsformulier plusscouts

Laatste nieuws Plusscouts

Escaperoom avontuur

De plusscouts hebben afgelopen zaterdag 26 januari een escape room bezocht. Met logisch beredeneren en veel denkwerk hebben ze die weten te voltooien. Nadien hadden ze baravond en konden gezellig napraten over de activiteit. Dit onder het genot van een hapje en een drankje natuurlijk.

Nieuwe speltak

Vanaf september a.s. heeft Greate Pier een nieuwe speltak, genaamd de Plusscouts.
Om dit allemaal officieel te maken, heeft deze speltak natuurlijk ook een webpagina nodig!

Op een mooie toekomst voor de Plusscouts!